COACHING


Har du brug for inspiration, på det mere praktiske plan, det være sig i forbindelse med job, karrierevalg/-skifte, opstart af ny forretning, studier eller sport, kan det at købe sig nogle timer i selskab med en coach, være en rigtig god investering. Du kan sammenligne det med at lave en forretningsplan eller det at lægge et budget.

Du skal være forberedt på hjemmearbejde til brug for vores fælles timer. Det er dig der får tingene til at ske. Jeg er din supporter. Jeg er med til at sikre, at det bliver som du ønsker.

Den største forskel på at blive coached frem for at gå i terapi er, at der under coachingen ikke bliver arbejdet følelsesforløsende med livstemaer i samme grad som under psykoterapi.

Vi laver et udkast ud fra dine ønsker. Dernæst en tids,- og hand-lingsplan, der punkt for punkt fortæller hvad der skal til, og hvad du skal gøre, for at nå dine mål.

Følelsesforløsende arbejde kan vise sig at blive aktuelt, da noget af din livshistorie måske netop er det, der forhindrer dig i at se dine egne ressourcer og nå dine mål.

Ring 2627 0919 eller skriv til mettemaija@gmail.com så vi kan aftale nærmere. Jeg ser frem til at følges med dig.