AT VÆLGE SIG EN TERAPEUT


Hvad skal du gå efter? Der er i dag rigtig mange retninger af terapi, du kan vælge imellem. Det er godt, men gør det ikke nødvendigvis valget lettere. Dernæst kommer, hvad skal du egentlig vælge?

Det kan være svært at vurdere ud fra nogle trykte ord. som udgangspunkt er det som gør terapien vellykket et spørgsmål om kemi. 85 % er kemien, dernæst din vilje og så terapeutens uddannelse.

Jeg har efterhånden været i faget i mange år. Jeg har selv haft den glæde af at følges med forskellige terapeuter.

De som har hjulpet mig bedst, er dem hvor den umiddelbare kontakt har været til stede.

Vi er alle forskellige. Den som er god for én er ikke nødvendigvis god for andre. Derfor må du give det en chance.

Hvis der er noget ved mine ord, som taler til dig, så lad os se om vi også kan få et godt samarbejde. Du ved det ganske sikkert i løbet af få minutter. Du ved om du kan trives i mit rum.

Skulle det nu være, at du ikke gør, kender jeg nogle kloge, veluddannede terapeuter, jeg gerne henviser dig til. 

Det vigtigste er nemlig, at du lige nu er på vej, til at gøre noget godt for dig, og det skal ikke bremses af den, for dig, "forkerte" terapeut. 

Jeg arbejder naturligvis med udgangspunkt i europæiske og internationale etiske regler. Jeg er medlem af PPD. Praktiserende psykoterapeuter i Danmark. Jeg respekterer dine holdninger og er åben i mødet med dig.

Det liv jeg har levet er også en del af min "værktøjskasse". Det og de forskellige teoretiske retninger som jeg har tilegnet mig, min egenterapi samt al den supervision (som er et must), som jeg har gennemgået, samt 20 års praksis, er det der gør mig til den terapeut jeg er i dag.

Ring til mig, så du sikrer dig, at du kommer derhen hvor det bliver endnu bedre, mere meningsfyldt, sjovere at være dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Telefon 2627 0919.