HVEM ER JEG

"Importeret" til Sjælland som adoptivbarn. Opvokset i Virum, i kærlig, men temmelig dysfunktionel familie, med heraf kommende stof til eftertanke og revision af viden om måden at leve livet på.

Har været gift med samme mand i små 24 år, kærestede mig samtidig til to drenge. Vi bor alle hver for sig i dag, men ses til fødselsdage og mange andre gode grunde til at være sammen. Vi er efterhånden blevet til en ganske stor fusionsfamilie.

Den mere faglige del: Er så gammel, at jeg har gået i realen og var så rebelsk, på det tidspunkt, at det ikke gav mening at tage studentereksamen. Tog i stedet til Geneve, som au pair.
Blev totalt miljøskadet. Kørte i store biler og havde carte blanche på diverse natklubber. Stor omvæltning og kulturchok. Kom hjem til vennerne og Maos lille røde. Ingen champagne længere, i stedet "den fede" og meget andet ballade.

Skulle have et arbejde eller en uddannelse, sagde min far. Blev Omsorgsmedhjælper på Ebberødgård til en begyndelse.
Derfra den direkte vej, og de næste 17 år, til den kreative del af i reklamebranchen, på datidens "hotte" bureauer. De sidste 7 år som freelance. Sjove, gode år med en hær af spændende mennesker.

Så hed det "Udbrændt". Viste sig at være intolerance over for opløsningsmidler. Herefter påbegyndt uddannelse til psykoterapeut. Nu med 20 år på bagen, diverse overbygninger og efteruddannelser.
Første 4 års grunduddannelse var med afsæt i biopsykologien. Blev tilknyttet samme uddannelsessted. Det blev til 10 år, som en del af ledelsesgruppen, underviser af nye terapeuter, kursusleder og supervisor.

Desværre endte nærmest som en anden "Tvind-sag". Dramatisk afvikling.
Siden har jeg udelukkende arbejdet i eget regi, med individuel, par og familier i terapi samt supervision af psykoterapeuter og andre beslægtede fagfæller.

Har deltaget i forskellige etårige efteruddannelses-forløb ved blandt andre: Walter Kempmler Institute of Scandinavien, Bodynamics, Drømme og kypernetisk psykoterapi, ved Lene og Ole Vedfelt, Hypnoterapi ved Wellness Institute/Danmark og Mastery University/USA ved Anthony Robbins, samt mange, mange andre korte seminars og kurser.

Der herlige ved mit fag er, at ikke nok med at det er et godt fat at blive gammel i, så er det også et fag der til stadighed byder på ny indsigt og viden. Det er et spændende, menings- og livgivende samt et dybt, dybt inspirerende arbejdsfelt.

Jeg kan kun sige, at jeg brænder for mit arbejde og føler at jeg efter alle disse år har rigtig meget at byde ind med.

Jeg har været fuldtids terapeut i de 18 af de 20 år og har derfor mange timer på bagen. 

Jeg er dybt taknemlig for alle de mennesker som har vist mig deres tillid og som gennem vores samarbejde har været med til at berige mit liv og ikke mindst gøre mig klogere på samme.